Tüm HABERLER
  • CBS Günü ve Etkinliği

27 Şubat 2018 tarihinde Bölümümüz ve Başarsoft tarafından gerçekleştirilecek olan CBS Günü ve Etkinliği'ne ilgi duyan herkes davetlidir.

• Eski Foça'da Arazi Ölçüm Çalışması

Bölümümüz Ölçme Tekniği Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katılımı ile 04.07.2017 tarihinde Eski Foça'da ''Topographic Mapping'' dersi kapsamında arazi ölçüm çalışması gerçekleştirildi.

• Coğrafi Bilgi Sistemleri Etkinliği

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Harita Mühendisliği  Bölümü ve Başarsoft firmasının ortaklaşa düzenlediği Coğrafi Bilgi Sistemleri Etkinliği, 22 Mart 2017 tarihinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Coğrafi Bilgi Sistemleri hakkında detaylı bilgilerin paylaşılması ve Başarsoft firmasının projelerinin de tanıtıldığı etkinlikte öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular.

Toplam 3